USTV2

Bucurați-vă de viață aceasta nu este o repetiție.
Vezi trailerul pentru cel mai recent serial Netflix al lui Barack și Michelle Obama, Ada Twist, om de știință

O nouă emisiune STEM pentru copii tocmai a ajuns pe Netflix și se bazează pe o carte de succes pentru copii pe care familia ta s-ar putea să o îndrăgească deja: Ada Twist, om de știință. Serialul cu același nume este produs în mod executiv de Barack și Michelle Obama și o are ca protagonistă pe Ada, în vârstă de 8 ani, un om de știință curios în devenire „care aspiră să descopere adevărul despre absolut totul”.

De-a lungul serialului, Ada și cei doi prieteni cei mai buni ai ei, Rosie Revere și Iggy Peck, vor desluși și rezolva diverse mistere științifice pentru prietenii și familiile lor. „Dar rezolvarea misterului este doar începutul, pentru că știința nu înseamnă doar să înveți cum, de ce și ce”, se arată în descrierea serialului. „Este vorba despre a pune aceste cunoștințe în acțiune pentru a face lumea un loc mai bun.”

Spectacolul animat vine de la Chris Nee, creatorul lui Doc McStuffins și Vampirina de la Disney; precum și al serialului muzical de la Netflix, We the People (tot de la Obama), și al noului serial preșcolar, Ridley Jones.

Vedeți mai sus primul teaser pentru Ada Twist, Om de știință, și urmăriți acum tot sezonul unu pe Netflix!

Ascultați podcastul nostru, Not Over It, în care gazdele și editorii POPSUGAR Becky Kirsch și Zareen Siddiqui despart cele mai importante momente din știrile despre celebrități și divertisment.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.