USTV2

Bucurați-vă de viață aceasta nu este o repetiție.
Vezi noul trailer drăguț al filmului Encanto de la Walt Disney Animation, care va fi lansat în noiembrie

În sfârșit, știm mai multe despre ultima lansare Disney în cinematografe din 2021, Encanto! Filmul animat plin de culoare, care va apărea în noiembrie, este despre familia Madrigal, care trăiește într-un orășel numit Encanto, în munții Columbiei. Ei locuiesc într-o casă magică și toți posedă daruri excepționale, cum ar fi schimbarea formei și super-forța – toți, cu excepția lui Mirabel (Stephanie Beatriz), în vârstă de 15 ani. Când Mirabel descoperă că magia din Encanto este în pericol, ea ar putea fi singura Madrigal care poate face ceva în acest sens.

„Mirabel este un personaj foarte amuzant și iubitor care, de asemenea, tânjește profund după ceva mai mult. De asemenea, nu îi este teamă să lupte pentru ceea ce știe că este corect – un lucru pe care îl iubesc și cu care mă identific foarte mult”, a declarat Stephanie într-un comunicat de presă. „Sunt columbiancă din partea tatălui meu, iar interpretarea acestui rol mă umple de o imensă mândrie. În calitate de copil Disney, îmi ardeam casetele VHS și adoram fiecare poveste magică pe care mi-o prezenta lumea Disney. Am învățat din acele povești că orice este posibil, mai ales dacă crezi în magie și în bunătatea înrădăcinată adânc în noi toți.”

Filmul conține muzică scrisă de Lin-Manuel Miranda de la Hamilton, care a declarat că a lucrat la melodii în ultimii patru ani. Din distribuția vocală mai fac parte María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz și Carolina Gaitán.

Vedeți mai sus primul și frumosul trailer pentru Encanto, vedeți mai jos primele fotografii, postere și un teaser și fiți entuziasmați de lansarea filmului în cinematografe pe 24 noiembrie!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.