USTV2

Bucurați-vă de viață aceasta nu este o repetiție.
Poți rămâne peste noapte în casa lui Buffalo Bill din „Tăcerea mieilor”, dacă îndrăznești

Ai îndrăzni să-ți petreci noaptea în casa lui Buffalo Bill? Chiar dacă ați răspuns instantaneu „La naiba, nu!” la această întrebare, acum aveți posibilitatea de a face acest lucru, deoarece reședința criminalului în serie fictiv este disponibilă pentru închiriere. Situată în Perryopolis, Pennsylvania, exact aceeași locuință cu trei etaje și patru dormitoare în care locuiește Jame „Buffalo Bill” Gumb în „The Silence of the Lambs” a fost scoasă pe piață anul trecut și a fost rapid achiziționată de Chris Rowan, pasionat de filmele de groază și stilist de recuzită. Deși o mare parte din designul original a fost păstrat, inclusiv aceeași ușă în care agentul FBI Clarice Starling și Buffalo Bill se întâlnesc pentru prima dată față în față, Chris a aranjat interiorul cu niște recuzită destul de înfricoșătoare, care nu sunt pentru cei slabi de inimă.

De îndată ce intri în holul principal, ești întâmpinat de o figurină în mărime naturală a lui Hannibal Lecter, îmbrăcat într-o salopetă portocalie și o mască de protecție. Dacă acest lucru nu este suficient pentru a te face să te întorci imediat și să pleci cu mașina, vei observa, de asemenea, că există o mulțime de indicii la obsesia șoimului cu cap de mort al lui Buffalo Bill care decorează pereții, pe lângă pernele și chiar o perdea de duș cu fața criminalului pe ele.

Adevărata lovitură, însă, este subsolul, pe care Chris l-a transformat în „Atelierul de groază al lui Buffalo Bill”. Acolo jos, vei găsi o mașină de cusut de modă veche și o colecție de manechine care fac referire la hobby-ul oribil ales de Buffalo Bill, iar „Goodbye Horses”, cântecul care cântă în timpul scenelor memorabile de dans, se afișează automat când cobori la nivelul inferior. Chris intenționează, de asemenea, să recreeze fântâna condamnată din subsol, așa că și asta e ceva ce trebuie să așteptăm cu nerăbdare!

Curajoșii pasionați de filmele thriller care doresc să rămână peste noapte în bârlogul lui Buffalo Bill pot rezerva online pentru grupuri de până la opt persoane, cu tarife începând de la 595 de dolari pe noapte. Chris a declarat pentru POPSUGAR că a avut un „mix de oaspeți” de când a deschis în weekendul de Ziua Muncii, inclusiv cupluri, fani horror, familii cu copii și chiar un grup de femei care se îmbarcă într-un „weekend de evadare a fetelor”. Faceți un tur virtual al casei lui Buffalo Bill în continuare, și asigurați-vă că împachetați fasolea fava și un Chianti bun dacă alegeți să rezervați un sejur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.