USTV2

Bucurați-vă de viață aceasta nu este o repetiție.
Cum să vii cu acel mesaj inițial de pe Tinder, pentru că știm că este stresant cu cheie mică

nu știu niciodată ce să le spun celor cu care mă întâlnesc pe Tinder. Indiferent de câți prieteni consult sau cât de încântată sunt de perechea respectivă, mă chinui să găsesc modalitatea potrivită de a începe o conversație. „Hei” pare că nu este suficient, dar a invita imediat pe cineva la o cafea pare prea îndrăzneț. Pare aproape imposibil să găsești echilibrul potrivit pentru a-ți exprima interesul, dar să nu pari prea interesat înainte de a ajunge să îi cunoști cu adevărat. Din fericire, Nicole Moore, un coach în dragoste și relații, are câteva sfaturi utile. Și este foarte calificată să le dea pentru că și-a cunoscut soțul pe Tinder. Iată sfaturile lui Moore pentru cel mai bun mod de a începe o conversație pe Tinder sau pe o altă aplicație de dating.

Identificați un detaliu specific
Regula numărul unu, potrivit lui Moore, este să vă adaptați mesajul la persoana cu care vă potriviți. „Cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când te potrivești cu cineva care te interesează pe o aplicație de dating precum Tinder este să comentezi ceva foarte specific pe care l-ai observat la profilul celeilalte persoane”, a declarat Moore pentru POPSUGAR.

Uită-te prin profilul lor și găsește ceva, orice, care te interesează sau pe care îl ai în comun cu persoana respectivă. Bineînțeles, biografiile sunt un loc minunat pentru a te inspira, dar poți să iei aminte și la artiștii Spotify pe care i-a legat sau la detaliile din fotografiile lor. „Dacă cineva nu are o tonă de text în profilul său, comentați la una dintre fotografiile sale și puneți-i o întrebare”, a spus Moore. „De exemplu, dacă cineva are o fotografie în natură, întrebați-l despre acea fotografie și cum a fost ziua lui în ziua în care a fost făcută. Dacă cineva are o fotografie în care apare la o cafenea, întrebați-l care este comanda sa preferată dintotdeauna”.

Oricare detaliu iese în evidență pentru tine, adu-l în discuție în primul tău mesaj, iar perechea ta va simți că ai făcut o mică investiție în ea. „Toți oamenii vor să se simtă speciali și remarcați”, a spus Moore. „Când subliniezi un mic detaliu din profilul cuiva care ți-a plăcut, se creează instantaneu o relație și arată că nu te uiți la el ca și cum ar fi doar o opțiune.” Făcându-ți mesajul specific partenerului tău îi arată că i-ai acordat atenție profilului lor și este un pas măgulitor pe care nu toată lumea îl face.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, probabil, nu ar trebui să trimiți doar „Bună” sau „Ce mai faci?” ca prim mesaj. „Este plictisitor, lipsit de originalitate și îi va face pe oameni să simtă că nu depui niciun efort”, avertizează Moore. „Observă micile detalii, iar oamenii vor fi mult mai predispuși să răspundă la mesajul tău inițial”.

Prefă-te că ești cu ei în viața reală
Dacă încă te simți un pic blocat, ia o parte din presiune de pe tine însuți pretinzând că ești cu perechea ta în persoană. Atunci când lucrurile sunt scrise și memorate în mesajele noastre de pe Tinder, se poate simți că trebuie să fim foarte atenți cu cuvintele noastre.

Dar nu uitați că nu există un mod „corect” de a purta o conversație, nu există un lucru „perfect” de spus. „Dacă ai vorbi față în față cu cineva pe care tocmai l-ai întâlnit, ai alege primele cuvinte care îți ies pe gură și, de multe ori, acestea sunt cele mai autentice cuvinte pentru început”, a spus Moore.

Prefăcându-vă că sunteți în persoană vă va ajuta să găsiți un mod mai natural de a aborda conversația. „Gândiți-vă la ce ați putea spune acestei persoane dacă ați fi întâlnit-o într-un bar sau într-o cafenea și spuneți asta”, a sugerat Moore. „Sau, imaginați-vă că vorbiți cu un prieten, unde miza nu pare a fi mare, astfel încât să puteți fi doar voi înșivă. Dacă ai fi așezat la o cină alături de această persoană și ar trebui să faci conversație timp de o oră, ce i-ai spune mai întâi?”.

Fii tu însuți
„Fii tu însuți” este întotdeauna un sfat bun, dar este deosebit de relevant atunci când vine vorba de întâlniri. În primul rând, nu vrei să porți o conversație cu cineva pe Tinder pretinzând că ești cineva care nu ești; ai atrage persoana nepotrivită. În al doilea rând, a fi tu însuți este cea mai bună modalitate de a ieși în evidență din mulțime.

„Ceea ce este important în legătură cu mesajul tău este că acesta conține esența și energia ta”, a spus Moore. „Oamenii se confruntă cu un nivel foarte ridicat de oboseală a aplicațiilor de dating în aceste zile și au impresia că sunt doar aceiași oameni plictisitori pe aplicațiile de dating, la nesfârșit. Ei tânjesc după individualitate, după cineva care iese în evidență și după cineva care chiar vrea să îi cunoască ca persoană, nu doar ca un potențial număr.”

Fiind autentic, te ajuți să identifici o pereche mai bună și, în același timp, îți crești șansele de a face o impresie. Acesta a fost un aspect cheie care a funcționat în viața amoroasă a lui Moore. „Am ajuns să-mi atrag soțul pe Tinder, și el este profund și intens și i-a plăcut absolut mult energia din profilul meu și conversațiile noastre imediat.”

Scoateți conversația de pe Tinder
Oricât de multă pregătire ai pune în mesajele tale de pe Tinder, obiectivul tău ar trebui să fie să vorbești cu partenerul tău printr-un alt mediu cât mai curând posibil. „Sunt un mare adept al utilizării aplicațiilor de dating doar pentru a stabili o conexiune inițială și apoi să trecem la o conversație în persoană sau la telefon cât mai curând posibil”, a spus Moore. „Suntem cu toții ocupați și pur și simplu nu avem timp pentru conversații de două săptămâni în aplicațiile de dating care, în cele din urmă, nu duc nicăieri.” Întâlnindu-vă în persoană sau vorbind la telefon, veți putea să vedeți dacă vă place cu adevărat perechea dumneavoastră, dacă aveți acea scânteie.

Moore a sugerat să vă schimbați mentalitatea cu privire la modul în care folosiți aplicațiile. Imaginează-ți că ai întâlnit persoana cu care îi trimiți mesaje la un bar în loc să o întâlnești pe Tinder. „Probabil că i-ai obține numărul de telefon sau i l-ai da pe al tău și apoi, sperăm, ai merge rapid la o întâlnire”, a explicat Moore. „Dacă cineva ți-ar lua numărul de telefon la un bar și apoi ți-ar trimite mesaje de la una la alta timp de câteva săptămâni fără să te invite în oraș, ai crede că nu este atât de serios, și este același lucru cu întâlnirile online.”

Trimiteți primul mesaj
Aceasta este o schimbare majoră în joc: Nu așteptați ca perechea dvs. să vă trimită un mesaj. Uneori avem impresia că există coduri sociale nescrise despre cine ar trebui să trimită primul mesaj și ce înseamnă toate acestea, dar dacă vrei să cunoști pe cineva, trebuie să începi conversația.

„Amintiți-vă că toate marile povești de dragoste încep cu un singur lucru: o întâlnire”, a spus Moore. „Nu poți avea romantismul epic, aventurile nebunești de întâlniri, conexiunile semnificative pe care le cauți fără să ajungi mai întâi la o întâlnire, iar despre asta este vorba în aplicațiile de dating.” Indiferent dacă sunteți nou în domeniul întâlnirilor sau sunteți un profesionist, poate părea intimidant să trimiteți un mesaj unui străin. Dar, trebuie să trimiți mesajul dacă vrei să ajungi să ieși cu partenerul tău.

Nu fiecare mesaj va fi începutul unei conversații electrice, dar asta este în regulă. Pe măsură ce devii mai bun la a observa micile detalii din profiluri, împărtășind lucrurile care te fac unic și mutând conversațiile în afara aplicației de dating, vei găsi (cel puțin) o persoană care se potrivește cu ceea ce cauți. „Dragostea este ca un bumerang”, a spus Moore. „Dacă trimiți energia, aceasta se va întoarce la tine în timp. Așa că, fii curajos și asumă-ți riscul”. Indiferent de motivul pentru care te afli pe aplicațiile de dating, primul tău mesaj contează și te poate ajuta să obții ceea ce cauți prin swiping.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.